jeanytt

I natt sov vi gott alla fyra

Publicerad 2009-02-11 23:14:42 i

Nu har vi varit hemma i två dagar och har börjat att landa i att vi nu är en familj på fyra. Lillkillen sov inte mycket alls första natten hemma vilket betydde att inte vi andra gjorde det heller. Men det har vi tagit igen i natt då han har haft en riktigt sovnatt. Det blev dock lite trångt i sängen för alla fyra vill ju sova tillsammans så här i början. Vi har haft lite besök, mest släkten som naturligtvis måste få träffa prinsen först. Så nu har han (som fortfarande inte fått ett namn) varit i både farmor, farfar, och mormors famnar. Morfar var förkyld så han fick nöja sig med att se på den lille. De är så stolta allihopa! 
   


Kommentarer

Postat av: Faster

Publicerad 2009-02-12 00:12:54

Hej på er, Nu ær det inte bara en stolt storasyster utan æven stolta mor och far førældrar som håller i lilla prinsen. Ser fram emot att få hålla och se honom i det verkliga livet och nu drøjer det ju inte så længe till bara 6 dagar kvar

Postat av: Erica

Publicerad 2009-02-12 13:50:19

Vi kommer också på besök, men efter vi alla snorat färdigt. Jimmy och barnen har varit sjuka mer eller mindre i 2 v. tid så vi avvaktar några dagar till.

Kram E

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela