jeanytt

Tjejmilen

Publicerad 2013-07-29 21:38:00 i Träning

Så där ja - nu är både jag och Ida anmälda till Tjejmilen i Stockholm den 7 september. Jag kunde inte hålla mig, hade inte tänkt springa loppet i år men foten håller så bra att det är värt att försöka. Runt banan borde jag ta mig i alla fall, sen får vi se vilken tid det blir. I år följer även Ida-Therese med till Stockholm. Hon ska prova springa "lilla tjejmilen" som är ett lopp på 1,5 km utan tidtagning. Blir skoj med en tjejhelg i storstan!

Detta väder

Publicerad 2013-07-29 18:36:00 i Väder

Har jobbat tio dagar, med orienteringstävlingen O-ringen i Boden (där landstinget haft en monter) och med mitt vanliga jobb som pressansvarig för NLL. Det har varit mycket jobb dessa dagar men det har ändå gått bra. Barnen haft det bra i alla fall, de har varit några dagar på sommardagis och sen med farmor (Theo) och faster (Ida). Hela veckan jag jobbade var det fint väder, men lite besviken blir man ju när det blev regn igen när jag bev ledig... Nu känns det som om man bara måste en boka en solresa i vinter. Har någon nått bra tips på bra resmål för en barnfamilj som gärna åker till solen i januari- februari? 

Bröllop i Burträsk

Publicerad 2013-07-21 21:42:00 i

I går gifte sig våra kompisar Ann-sofie och Mathias i Burträsk. Det var ett vackert bröllop och ett något udda fordon för de nygifta att färdas ifrån kyrkan. Men är man traktorförsäljare så är man...
 
I vilket fall var det en mycket trevlig bröllopsfest! Vi pitetjejer hade komponerat ett sång till brudens ära, på pitemål... men jag är rädd att det lät hellre än bra. Bruden var i alla fall nöjd och det är huvudsaken. Roligt att gå på bröllop! 
  

Semester för hela familjen

Publicerad 2013-07-14 21:23:00 i

I sommar har jag och Johan haft två veckor ledigt tillsammans med barnen. Av dem har vi tillbringat några dagar i stugan och sen hade vi turen att få följa med våra grannar Maud och Ulf och åka båt ett par dagar i Luleå skärgård. Vi hann med Brändöskär och Kluntarna. Vi hade tyvärr inget badväder men hade trevligt i alla fall. Åt god mat, gick runt på öarna och tittade, badade i vedeldad bastu och spelade kort på kvällarna. Mysigt. Fler bilder finns på fotobloggen.

 

 

120-årsfest med överraskning

Publicerad 2013-07-07 18:31:00 i

I går var vi bjudna på 120-årsfest i Lillpite för att fira tre 40-åringar; Ullis, Tomas och Anna. Det var en stor familjefest så våra barn fick vara med en stund för att sedan åka till morfar som var barnvakt. Som vanligt när Ullis ordnar fester så är det mycket lekar, så även den här gången. Mitt i en musiklek så började plötsligt bröllopsmarchen spelas... först fattade vi ingenting men så rullades tältduken upp och där stod Ullis och Tomas med en präst. De gjorde en kupp och överraskade alla (nästan i alla fall) med att gifta sig. Så roligt att få vara med på.  
 
 

Midnattsstrampen

Publicerad 2013-07-07 17:45:00 i Träning

För andra året i rad så har jag och Pernilla cyklat midsnattstrampen, ett trevligt motionslopp på grusvägarna runt runt Karlamark, Bodsjön, Svensbyn och Stockbäcken. En sträcka på tre mil som vi cyklade på 1 timme och 45 minuter. Det började inte så bra, Pernillas kjedja hoppade, så vi kom iväg sist av alla. Men vi hann i alla fall upp ett par stycken, vi skojade om att vi nog i alla fall knäckte ett par pensionärer... Roligt hade i alla fall och tänker nog vara med nästa år igen.

Bilder

Publicerad 2013-07-03 22:22:19 i

Några nya sommarbilder finns på fotobloggen. En bild säger mer än tusen ord... så jag låter bilderna tala den här gången.

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela