jeanytt

4-års kontroll

Publicerad 2013-03-15 15:00:00 i Familj

I dag var det dags för 4-års kontroll. Theo vägdes och mättes, kollade synen och hörsel, fick balansera och rita av sin mamma. Här är jag!

Allt är bara bra med Theo. Han både hör och ser nomalt. Theo är lite kortare än Ida-Therese var vid samma ålder, 4 cm, med viktigast är att han följer sin egen kurva. Efter BVC åkte vi och fikade. Det är inte så ofta vi gör saker bara han och jag. Det är roligt att få egen tid med ett barn - plötsligt ser jag hur mycket han kan om han vill. Han är ju stor kille nu och jag är stolt mamma. Jag frågade honom idag när han blivit så stor?
Theo svarade självklart: "När jag fyllde år!"

Uteliv

Publicerad 2013-03-13 21:54:00 i Familj

 
Så här års tar vi alla chanser att vara ute när vi är lediga. Helgen som var är inget undantag; skoteråkning, längskidor och lek i snön stod på agendan.
Härliga dagar som ger väbehövlig energi till vardagen.
   

RAW Comedy club

Publicerad 2013-03-06 11:02:00 i Familj

När Johan fyllde år i januari var barnen sjuka så vi firade honom i går istället kan man säga... i födelsdagspresent fick han nämligen biljetter till RAW Comedy club som uppträdde på Kultures hus i Luleå den 5 mars. Våra grannar Ulf och Maud följde också med och såg showen. Det blev en trevlig kväll med god middag och många skratt! Ingen dålig tisdag.

Godislöfte

Publicerad 2013-03-04 17:02:23 i

Nu har jag och dottern tagit i hand på att vi ska hålla oss borta från godis och fika fram till påsk (undantag kalas) för att försöka minska på sötsuget. Så om jag verkar gnällig så vet ni varför... 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela