jeanytt

Sportlov

Publicerad 2013-02-28 21:56:00 i Familj

Har ett skönt avbrott i vardagen, sportlov med barnen! Vi började med fyra härliga dagar i stugan när även Johan var ledig. Vädret var med oss, men skoterföret är tyvärr inge vidare... Vi gjorde en längre skotertur som blev nog så äventyrlig för min smak med några rejäla fastköringar i djupsnö och flöd... Efter långstyrningen höll vi oss närmare stugan. Åkte lite längdskidor och lagade mat i skogskojan. Sen har vi haft ett par dagar hemma också med slalom på Valls och hälsat på släkt och vänner. Prima liv! 

Vår bästa tid är nu

Publicerad 2013-02-18 16:41:00 i Väder

I helgen har vi rustat i stugan för vintervistele... för det är nu det börjar! Den underbara vårvintern då man åker skoter och skidor, pimplar på isen, lagar mat vid öppen eld ute och slappar i stugvärmen på kvällarna. Snart är det sportlov och åtminstone delar av lovet ska vi tillbringa i stugan. Det ska blir så skönt att få vara ledig och umgås med familjen! Jag hoppas vädrets makter är med oss... Så här vill jag ha det:  

Lycka

Publicerad 2013-02-14 09:05:00 i Familj

Lycka är att väckas av dottern som gjort frukost till hela familjen. Lycka är också att få ett hjärta gjort av sonen på dagis. Lycka är att ha barn! Glad alla hjärtansdag på er.
 

Jobba i landstinget

Publicerad 2013-02-13 16:44:00 i Jobb

I går deltog landstinget på Nolias utbildning & rekryteringsmässa i Piteå. Vi visade upp bredden av yrken och försökte locka besökare att i framtiden välja landstinget som arbetsgivare. Jag blir så glad när jag ser så många duktiga medarbetare det finns i vår verksamhet och jag är stolt över att tillhöra länets största arbetsgivare. Mitt jobb var att fotografera arrangemanget och prata med besökare om vad vi informatörer gör på jobbet. Kolla in bilder från mässan på Norrbottens läns landstings facebooksida
    

Spindelmannenkalas för en fyraåring

Publicerad 2013-02-10 21:37:00 i Familj

Theo önskade sig några få saker till sin fjärde födelsedag. Att få jobba med mamma i Luleå. Det fick han och han skötte sig riktigt bra på jobbet. En riktig mönstergoss var han och jag var stolt mamma. Sen ville han ha ett barnkalas med spindelmanentårta. Det fick han också. Eftersom han fyllde fyra år fick han bjuda fyra kompisar från förskolan. Det var lagom tyckte jag. Theo var helnöjd! 
  

Lekhelg med barnen

Publicerad 2013-02-03 18:01:00 i Familj

Det har varit en bra helg. Eftersom det är februari nu (när jag ska jobba mindre) slutade jag i tid i fredags och hann med lek på Nimbus med mina "systrar" Anna och Sara och barnen.

Lördag höll vi oss hemma och myste med Smilla som vi har varit hundvakt till i helgen. Barnen bakade, jag läste bok och tog en promenad. Lugnt och skönt. På kvällen kollade vi på Melodifestivalen med några grannar som tittade förbi. Trevligt med spontanbesök! Melodifestivalens låtar imponerade däremot inte på någon av oss.
 
När vi vaknade i morse sken solen men tyvärr var det allt för kallt för uteaktiviteter så vi åkte på badhuset istället. Kommunala badhuset är faktiskt en riktigt prisvärd aktivitet som är roligt för hela familjen! Jag tycker visserligen att vattnet i stora bassängen är väl svalt för min smak, men som tur är ger Theo oss entré till barnbadets varma bassäng. Jag höll mig mest där med honom, medan Johan lekte med Ida och hennes kompis i stora bassängen. Efteråt blev det latmansmiddag på Frasses och klippning av barnen hos en klippkunnig vän. Nu är det dags att ta tag i förberedelser för veckan som kommer. Helgerna går så fort.
 
Till sist ett bildcollage som jag lånat av Anna.
 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela