jeanytt

Nu är det vår

Publicerad 2012-05-30 11:24:53 i

Det är mycket på våren som ska hinnas med, därav dålig uppdatering om läget på min blogg. Det har varit vårfest på dagis med Böleloppet för barnen, läkarbesök med dotter som visade sig ha samma allergi som mig (pollen och gräs), vi har varit på namngivning för söta lilla Lucas och firat mors dag. Lägg där till massor av jobb som ska hinnas klart före semestertider och trädgårdsarbetet som tinat fram så vet ni vad jag pysslar med när jag inte skriver på bloggen.

Fler bilder från namngivningen hittar du på fotobloggen.

Långhelger gillas

Publicerad 2012-05-20 21:30:49 i

Man hinner så mycket när det är långhelg. Vädret har visserligen inte visat sig från den soliga sidan, men å andra sidan kan man då med gott samvete strunta i krattning å sånt och ägna sig åt socialt umgänge istället. Det är vad vi har pysslat med den här helgen. Det och en tipp till Ikea på fredagen med barnen och min mamma. En utflykt som gick över förväntan. Barnen skötte sig utmärkt! På lördag kom Johan hem och familjen blev fulltalig igen. Skönt att ha honom hemma. Roligt att han haft en bra resa. Nu är det snart vardag igen, men efter fyra lediga dagar känns det helt okey. Dessutom är måndagkvällar nått att se fram emot = träningskväll med NMT.  

Dansavslutning

Publicerad 2012-05-17 22:19:00 i


Ida-Therese har haft dansavslutning med dans till sagan "Snövit". Duktiga barn och ungdomar! Foto: Kurt Larsson.

Stor jaktlycka i Sydafrika

Publicerad 2012-05-15 14:02:24 i

I veckan är jag gräsänka för Johan är på jaktresa i Sydafrika. Han har det mycket bra och jaktlyckan har varit stor! Vårtsvin, Blue wild beast, Impala, Zebra och en stor Kudu har han fällt. Så nu måste vi nog bygga ut om vi ska få plats med troférna...   

Nordic Military training

Publicerad 2012-05-15 13:59:00 i Träning

När jag inte kan satsa på jogging i sommar blev jag tvungen att hitta en utmaning som foten håller för. Det blev Nordic Military training, NMT. Så varje vecka kryper jag nu runt i lera, balanserar på nedfallna träd och tillsammans med mina träningskompisar tar jag mig runt i skogen på alla tänkbara och otänkbara sätt. Det är sjukt roligt! Gruppträning när den är som bäst!

Så här står det på hemsidan:
Med adrenalin, skratt, stridsrop och krigaranda tar du och dina kamrater er genom en disciplinerad och krävande workout. Att vi gör det tillsammans ute i naturens nyckfulla väder och med olika upplägg från gång till gång, gör att du aldrig vet vad som väntar. Precis som i livet!   

20-års jubileum

Publicerad 2012-05-08 22:53:34 i


I helgen var det återträff för alla som gick ut åk 9 i Piteå för 20 år sedan. Det var ungefär hälften av mina gamla klasskompisar som kom på festen. Vi hade god sammanhållning när vi gick skola tillsammans och 20 år senare hade vi lika roligt tillsammans! 

Det blev en trevlig kväll med många goda skratt! 

Valborgshelgen

Publicerad 2012-05-01 23:45:08 i

Helgen som gått har varit lång och skön. Fredag var särskilt efterlängtad efter en hektisk arbetsvecka. Lördag var vi på dansen dag på stan eftersom Ida-Therese dansgrupp uppträdde. De var duktiga och det var roligt att så många stannade till och tittade på dem när de dansade. 

Söndag började min nya träningsform Nordic military training. Det var tufft - men roligt! Å gav grym träningsvärk... Valborgsmässaftonen firade vi i Munksund hos goda vänner och 1 maj lekte jag fotostudio. Resultat från fotosessionen hittar ni på fotobloggen.

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela