jeanytt

Nollad

Publicerad 2012-01-23 10:34:38 i

Min kära son lyckades nollställa min mobiltelefon så nu saknar jag era kontaktuppgifter. Jag vore tackam om jag kunde få ett sms från er så jag kan spara ner uppgifterna igen. Glöm inte skriva från vem det är. Tack!  

Nytt år - nya möjligheter!

Publicerad 2012-01-16 17:14:09 i

Jag är nog inte ensam om att så här i startgroparna av det nya året fundera på hur jag vill att 2012 ska bli.

Jag vill att 2012 ska bli året när jag blir mer hälsosam och tar bättre hand om mig själv. Om jag får träna, sova och äta rätt så mår jag bra. Att vara mer hälosam innebär att jag vill ta mig ut på regelbundna promenader flera gånger i veckan (springa när foten blir bra), besöka gymet minst en gång i veckan, sova åtta timmar varje natt, äta hyfsat hälsosam mat och äta godis enbart på lördagar. Det borde väl inte vara så svårt, eller?  

Det som tidigare gjort detta till en utopi är (förutom bristande karaktär när det gäller godsaker) att tiden inte riktigt räcker till när man har småbarn, jobbar heltid och pendlar. Men nu har en ny möjlighet öppnat sig som kan vara nyckeln till ett mer balanserat liv. Åtminstone så hoppas jag det. Det är nämligen så att jag från och med nu ska få ett kontor i Piteå så att jag bara behöver åka till Luleå de dagar jag har möten jag måste vara med på. Känns som en lotterivinst för mig! Jag har kvar mitt jobb som jag trivs med, men slipper ägna två timmar per dag i bilen.

Back in business

Publicerad 2012-01-09 17:07:11 i

Ja, nu var man tillbaka på jobbet igen. Helt ok. Skönt att barnen är friska, trist att lovet blev rumphugget. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Idas hosta är i alla fall så pass bra att vi till och med vågade oss ut i skidbacken i går. Vi fick en härlig dag på Vallsberget, underbart! Hoppas på fler härliga skiddagar i vinter.

Hostan från h-vetet...

Publicerad 2012-01-02 20:35:42 i

Man ska passa sig för vad man önskar sig. Jag ville ha ett lungt jullov och det fick jag minsann, med råge. Ida-Therese blev nämligen sjuk, först var hon bara förkyld och det var inte så farligt. Men efter feber och sängläge någon dag kom hostan som desssutom bara har blivit värre för var dag som gått. Vi trodde vi var i hamn till nyår och firade den med vänner (se bilder på fotobloggen) men ack vad vi bedrog oss. Nu med flera vaknätter i bagaget är både jag och dottern slitna... men i natt hoppas vi att Ida ska slippa hosta för nu har vi fått starkare hostmedicin. Håll tummarna!     

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela