jeanytt

Hur svårt kan det va

Publicerad 2011-03-29 20:29:40 i


Min gamla favoritring, en ring tillverkad av en silversked, är spårlöst borta sen några månader tillbaka. Så nu har jag skaffat en ny silverring med mitt motto: Hur svårt kan det va. Ringen ska påminna mig om att man alltid kan lära sig nya saker om man ger sig den på det.

Tulpanfrossa

Publicerad 2011-03-28 19:53:15 i


Så här års är tulpaner blommor som gör mig glad. Den här fina buketten fick jag när jag fyllde år för en dryg månad sen. Turligt nog tog jag en bild så att buketten kan glädja mig länge... 



Månadens kommentar

Publicerad 2011-03-24 14:51:51 i

Ida till mormor:
- Mamma bara tjatar och tjatar...
- Vad tjatar hon om? undrar mormor
- Om hur mycket hon älskar mig!

Lillgammal

Publicerad 2011-03-24 14:49:09 i

När Ida blev grattad av sin faster på sin födelsedag så frågade faster hur det kändes att vara större? Varpå Ida förklarade att hon inte alls blev större för att hon var sju år, men att när man blev äldre så får man ta mer ansvar.

Kalas

Publicerad 2011-03-21 18:22:01 i

Helgen kan faktiskt beskrivas med det enda ordet: KALAS. På lördag bakade jag och Ida hela dagen (eftersom vi misslyckades med första bullsatsen tog det längre tid än beräknat...) och på kvällen fick vi besök av vänner med barn. På söndag bakade Johan och Ida (eftersom Ida kom på att det var mycket bättre att baka med pappa) och sen hade vi kattkalas för Ida-Therese och hennes kompis Aline som fyller år dagen efter Ida. Bilder på kattkalaset hittar ni på fotobloggen. Sen på kvällen hade vi släktkalas. Helgen har varit väldigt trevlig! Men nu har vi kalas färdigt, för det här året.


De här "råttorna" bakade Ida och Johan till kattkalaset...

Ida-Therese 7 år

Publicerad 2011-03-18 11:28:32 i

Idag fyller vår älskade dotter Ida-Therese 7 år. Tänk vad tiden går fort. Det känns ju som om det var i går som hon såg världens ljus och fyllde våra hjärtan med kärlek. 
Minns ni den här tjejen?

Kompis

Publicerad 2011-03-18 11:13:35 i

Jag har en vän som håller mig sällskap flera timmar i veckan, vissa dagar träffar jag denne vän mer tid än min egen sambo. Vi äter frukost tillsammans, vi uppdaterar oss om läget i världen tillsammans, vi lyssar på ljudböcker och pratar i telefon. Min vän är min Volvo V 70, min pendlarkompis!

Tacka vet jag Norrbotten

Publicerad 2011-03-15 17:32:35 i

Sportlovet blev inte riktigt som vi tänkt oss när magsjukan kom på blixtvisit... Sånt är livet. När vi hämtas oss hann vi alla fall med en dag i solen i helgen. Jag är glad över att bo här uppe i norr. Vi har inga jordbävningar, tsunamis eller annat naturkastrofselände. En tanke till alla dem som bor i Japan. Ekot rapporterade nyss om läget i Fukushima där kärnkraftverket betecknas som en sexa på den sjugradiga olycksskalan. På eftermiddagen skakades dessutom Tokyo av ett nytt jordskalv.... Tacka vet jag stabila norrbotten. Här har vi visserligen långa vintrar, men vi har även vårvinter och vårsol att se fram emot så här års! 

Nimbus värld

Publicerad 2011-03-10 21:57:59 i


Idag lekte vi oss trötta på Nimbus värld. Theo sprang och klättrade lika mycket som Ida och Nicole. Jag och Minna hade fullt sjå att hinna efter. Men roligt har vi haft. Jag försökte fånga lekglädjen på bild, med varierande resultat. Det är svårt att fota när de aldrig är stilla. Ett par bilder blev i alla fall mer lyckade, de ser du på fotobloggen. De andra hittar du här:  

Eftersom det var sportlov så var det också Nimbushow. Det gillade barnen. En kul dag!
 

Perspektiv

Publicerad 2011-03-09 20:04:01 i

Vart tar dagarna vägen? Jag hinner inte med. På jobbet är det fullt upp och hemma är det fullt upp. Just nu är vi verkligen inne i det berömda ekorrhjulet. Därför var det extra skönt att packa ihop idag och gå hem för nu ska jag och barnen njuta av fyra dagar med sportlovsledigt tillsammans! Det ska bli skönt. En jobbarkompis sa föresten en klok sak idag. " Vi är inga hjärnkirurger- ingen dör om vi inte hinner med allt". Det gäller att ha perspektiv. 

 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela