jeanytt

Monsterfika med bad

Publicerad 2011-10-30 10:48:04 i


I helgen blev vi bjudna på monsterfika hos familjen Duvensjö. Det blev en mycket trevlig kväll med surr, godsaker och bad under bar himmel. Mycket trevligt!  De hade jobbat hårt med interiören för att skapa den rätta stämningen. Fler bilder finns på fotobloggen. 

Tar vara på tiden

Publicerad 2011-10-24 22:41:28 i

Jag har äran att få vara hemma med min lillkille en vardag i veckan. Jag har gått ner till 80 procent  och det är mysigt att få vara med Theo på tu man hand. Storasyster är lite avis och skulle gärna vara hemma hon med men hon måste ju gå i skolan. Vi gör inget särskilt på våra lediga dagar, bara är. Skrotar runt i pyjamas, äter frukost länge och tar det lungt. Det är skönt att ta dagen som den kommer. När syrran kommer hem från skolan brukar vi hitta på nått alla tre tillsammans. Theo börjar bli en stor kille nu, håller på att träna sig att gå på pottan och har slutat med tutte (då menar jag napp - vill bara förtydliga för er som bor södra Sverige). Theo  har också lärt sig många nya sånger - främst på dagis där de sjunger varje dag. Just nu är favoriten "Var bor du lilla råtta?". Den sjunger han för alla som vill höra. Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på våra barn. Det gäller att ta vara på tiden, för små hjärtan blir snabbt stora.   

Historisk dag

Publicerad 2011-10-21 16:51:13 i

Efter lång tid med intensivt arbete har vi idag lanserat landstingets nya förbättrade webbplats nll.se. Webbplatsen är helt ombyggd för att vara målgruppsanpassad, tillgänglig och begriplig. Den information som tidigare fanns på gamla nll.se är nu uppdelad på tre webbplatser; nll.se, 1177.se och nllplus.se.

Nu är jag trött och tänker ta helg. Den här helgen ska jag ägna mig till familjen och i övrigt göra så lite nytta som möjligt...   

Varför kallas det helgledigt?

Publicerad 2011-10-16 22:51:48 i

Jag känner mig inte det minsta ledig när det är helg. I alla fall inte den här helgen, trots tre "lediga" dagar från jobbet. Fredagen ägnade jag åt att röja upp i vårt hus, lördagen till att hjälpa mamma flytta till hus och söndagen till att göra vinter på gården. Söndagskvällen avslutades med några timmars (betalt) jobb framför datorn och sista rycket i tvättkorgen.
Så där ja, redo för ny arbetsvecka....  

Med hjärtat i halsgropen

Publicerad 2011-10-10 17:24:48 i

I helgen blev jag riktigt rädd. Jag, Theo och Ida-Therese var och hälsade på hos min kusin Erika i Umeå. På lördagen gjorde vi en utflykt till affärsområdet Ersboda för att kolla i några butiker. Inne på H&M kom Theo på att sitta i vagnen var ju inge kul... han klättrade helt sonika ur den och sprang och gömde sig. Helt plötsligt var han spårlöst borta och paniken slog till!
- Theo var är du?
Det kändes som en evighet (men var säkert inte mer än ett par minuter) som jag sparang runt och allt högre ropade efter honom i och utanför affären.
Sen kom han fram under ett klädställ och med bus i blicken:
- Här är jag!
... puhh... vilken pärs. Hädanefter sitter han alltid fastspänd i vagnen (om han alls får följa med...).  
    
Förutom den insidenten har helgen i Umeå varit väldig trevlig! 

Världens bästa vänner

Publicerad 2011-10-04 22:01:00 i Vänskap

Jag vill prisa mina fina tjejkompisar! Det är alldeles för sällan vi ses -  men när vi gör det är det så roligt! Vi pratar om högt och lågt -  både med allvar och skratt. Livet vore tråkigt utan er. Ingen nämd, ingen glömd. Ni är viktiga för mig! 

Byggare Bob

Publicerad 2011-10-04 21:52:21 i

Theos favoritfilm just nu är Byggare Bob, den går här hemma hela tiden. Häromdagen lyckades jag fånga honom "in action som byggare Bob" 
när han och hans kompis David spikade tillsammans. 


Så söta!   

Hjälpredan

Publicerad 2011-10-02 22:17:31 i

  
Säg hej till vår nya robotdammsugare, sköter städjobbet medan vi gör annat. Genialt!

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela