jeanytt

En liten kusin

Publicerad 2010-04-26 19:18:07 i

Idag fick min bror och hans fru efter lång väntan äntligen barnbesked. Yieppiii!!  Vi är så glada för deras skull! Jag ska få bli faster till en liten kille född i september 2009. Det är en glädjens dag idag! 

Lycka är...

Publicerad 2010-04-25 21:57:12 i

... att se sina barn dansa loss till "Så ska det låta".
... att äta middag med familjen och goda vänner och inse att 6 timmar bara flög iväg...
... att ta en lång promenad i vårsolen!

Hoppas er helg varit lika bra som min!

Pojkar och bilar

Publicerad 2010-04-23 17:08:59 i


Oavsett ålder så verkar pojkar och bilar höra ihop. Vi har gett massor av bilar till vår dotter men inte har hon brummat runt med dem på samma sätt som vår son gör. Hennes bilmatta har helt sonika blivit en värld för barbiedockorna att skutta runt i...
Med Theo var helt salig när vår utebil hämtades ner från vinden idag!  

Bästa tjejen

Publicerad 2010-04-21 15:34:20 i

Jag har världens bästa och hjälpsamaste dotter men ibland kan förståss även hon bli less. Igår gjorde hon klart att hon minsann behövde semester från lillebror... så idag när jag jobbat hemifrån har hon varit hemma och lillebror hos farmor. Det har gått riktgt bra- hon är så stor nu att hon kan roa sig själv i timmar om hon måste. Cykla på gården är favoritsysselsättningen just nu eftersom hon fick ta fram cyklen ganska nyligen. Härligt med vår!

Efterlysning

Publicerad 2010-04-18 23:02:51 i

Ida-Therese har borta sina solbrillor- bruna på utsidan, röda inuti- och jag undrar om det är någon som vet om kan ha glömt dem någonstans? Vi har vänt upp och ner på huset i jakt på hennes kära brillor och jag hoppas innerligt att de kommer fram.   

Tage 80 år

Publicerad 2010-04-18 22:59:08 i

I går den 17 april blev min kära farfar 80 år och det firade vi med släktmiddag på värdhuset Skogsälva som ligger i närheten av Storforsen i Älvsbyns kommun. Vi hade mycket trevligt! Bilder finns på min fotoblogg.

Veckans nyhet

Publicerad 2010-04-15 17:02:38 i

Theo har gett sin syster Ida-Therese ett namn: I-A
Nu ropar han på henne hela dagarna.. I-AAAA I-AAA  I-AAA

Veckans kommentar

Publicerad 2010-04-11 22:49:57 i

Ida: -Mamma på stugan har vi ingen postlåda.
Jag: -Nä.
Ida- Har man ingen postlåda får man inga räkningar....

Tänk om det vore så enkelt! 

Kort med ack så ljuvligt

Publicerad 2010-04-11 21:11:29 i

Jag har tillbringat en dryg vecka i stugan och har nu landat hemma igen med en STOR hög tvätt. Så jag vet jag gör de närmaste kvällarna hemma- jag och tvättstugan har bokat träff. Johan som är pappaledig stannade ett par dagar till och jag hoppas det får lika fint väder som vi hade i dag. Det känns alltid svårt att åka hem när det är strålande sol ute och man vet att det förmodligen var årets sista skotertur. Skotersäsongen är kort men ack så ljuvlig! 



Förutom skoterliv har veckan bjudit på trevligt besök av släkt och vänner, en dag på badhuset, lek och pyssel med barnen och tre lästa böcker. Underbart!

Påsk i stugan

Publicerad 2010-04-06 17:01:34 i

Som vanligt har vi firat påsken i stugan med huset fullt av folk- mycket trevligt! I år har vädret växlat en hel del, från mulet till solsken. Några fräknar har hittat näsan men ännu finns inte den fjällbränna som önskas. Skoterföret har varit värdelöst dessvärre. I år har vi mest kört fast. Det känns surt med tanke på att vi har ny skoter och vi alltid tog oss fram med vår gamla. Men det är klart i kramsnö och flöd fastnar de flesta. Men jag ska inte klaga, vi har haft det bra i alla fall. Bilder från vårt uteliv hittar ni på min fotoblogg. Lagom till påsk fick vi nästan klart i vår del av stugan. Lister och foder runt fönsterna saknas ännu men ska snart komma upp. Det blev fint med gammeldags tapeter till våra gamla möbler tycker jag. Mysigt, som det ska vara i en stuga.
  

Glad påsk!

Publicerad 2010-04-01 17:14:51 i



Glad påsk till er alla!
önskar
 påskharen Theo och påskärringen Ida-Therese

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela