jeanytt

Roligt jobb!

Publicerad 2010-02-26 21:24:02 i

Jag får ofta frågan vad jag gör på jobbet och svaret är en hel del olika saker, stort och smått - högt och lågt. Informatörsjobbet är omväxlande och roligt tycker jag! Ena veckan planerar jag presskonferenser, bokar annonser och skriver texter i alla former. En annan vecka kan det handla om att bygga utställning, hålla i medieutbildning eller vara med bakom kulisserna på filminspelning. Spännade jobb- eller hur?

Veckans kommentar

Publicerad 2010-02-26 21:19:06 i

Häromdagen kom Idas faster hem från en månads resa i Thailand och var rejält solbrun
Ida: - Faster du ser ut som en bränd pepparkaka!

OS i Vancuver 2010

Publicerad 2010-02-24 22:46:24 i

Jag måste bara få säga att skidorna har varit den stora behållningen i OS! Det är ett mycket gott betyg från tjej som annars är rätt så ointresserad av sport på tv....

Supertjejen!

Publicerad 2010-02-24 18:43:30 i

Min skatt Ida-Therese är toppen! Hon hjälper mig när jag behöver- och helt frivilligt. Vilken annan (nästan) 6- årig tjej skulle på en och samma dag låta sin mamma sova middag medan hon spelade dataspel, bada med lillebror så länge att vattnet blev kallt och dessutom dammsuga köket. Tack gumman.

Öroninflamation

Publicerad 2010-02-22 15:11:57 i

Jag har fått öroninflamation. AJ! Jag hade ofta det som barn, och nu kommer minnena av sömnlösa nätter tillbaka. Men jag har varit till vårdcentralen och fått droppar så nu ska det väl ge sig snart hoppas jag.

Kalasmånad

Publicerad 2010-02-20 10:44:03 i

Februari är en riktig kalasmånad för oss. "Alla" verkar fylla år den här årstiden. Bara på en vecka har vi en hel drös kalas. Ante 28 år, Seved 47 år, Alva 6 år, Irina 40 år, Nelly 5 år, Jag och Anna 34 år. Hurra, hurra till er alla!

PS. Bilder från 40-års kalaset finns på fotobloggen. 

Uppkopplad

Publicerad 2010-02-19 18:15:35 i

Idag hade jag turen att få besök av en datorkunnig så nu fungerar vår dator tack och lov igen. Tack för det! En dator utan internet är ju bara en halv dator... I utbyte fick de barnkläder för de väntar smått... spännade! Det kändes helt ok att lämnna över klädpåsarna för jag känner mig nöjd nu. En flicka och en pojke är allt jag behöver. Man ska ju ha tid att njuta av sina barn också - och det gör jag!
 

Turbovecka

Publicerad 2010-02-14 16:08:37 i

Den här veckan har varit intensiv, men bra. Det har varit mycket jobb kombinerat med sjuka barn... En kombination som bara funkar tack vare att vi har hjälp av släkten. Tusen tack- det är ovärderligt! På fredagen hade barnen kryat på sig men vi var rätt så trötta alla tre så vi tog en vilodagen och skrotade runt i pyjamas halva dagen. Skönt.

Helgen har varit minst lika intensiv den -  men när man får vara ute i vintersolen får man energi så då orkar man! Nu var änligen vädergudarna på vår sida så det blev slalomskola både lördag och söndag. Det har betalat sig för nu susar Ida nerför backen utan problem- roligt att se!
Tänk så snabbt de lär sig...

Jorden är för rund för att sitta i ett hörn och sura

Publicerad 2010-02-12 18:34:03 i

Så lyder ett Loeje-uttryck som man inte kan annat än gilla. Ett annat uttyck lyder:
Alla kan gå på vattnet bara det är tillräckligt kallt.
Sant. Loeje är en förening som med hjälp av kluriga budskap vill ändra världen till en bättre plats att leva på.
När plan A misslyckas finns alltid resten av alfabetet. 
Tål att tänkas på...

Ja må han leva....

Publicerad 2010-02-07 23:16:33 i

Tänk att i morgon den 8 februari fyller Theo 1 år... I kväll hade vi släktkalas för lillkillen som tog det hela med ro. Han sov när gästerna kom och när det blev dags att öppna paket så var han som väntat mer intresserad av pappret än innehållet. Storasyster däremot hon gillar det här med kalas och styrde upp paketöppningen och blåste även ut lillbrors ljus på tårtan. Theo har tur som har en sån toppensyrra och vi har tur som har så fina barn!



PS: Det fina födelsedagskortet som Theo fick av mormor och Kurt
har en tjej som heter Vera gjort. Hon gör kort på beställning så kolla in hennes blogg:
Pyzzelvera 

Fredagsmys på Ikea

Publicerad 2010-02-06 12:53:31 i

I går åkte jag och min kompis Camilla till Ikea. Shoppingen var faktiskt inte prioriterad denna vända utan jag såg mest fram emot att få chans att surra med min vän en hel dag vilket vi gjorde!. Vi pratade... och pratade och pratade.... Ikea i Haparanda en fredagskväll var faktiskt lungt och skönt och riktigt mysigt. En del smått och gott till hemmet blev förståss också inhandlat. Så idag har jag städad och packat upp. Ida-Therese hade turen att få gå över till granntjejen. Hennes skidskola blev nämligen än en gång inställd idag på grund av att det är för kallt ute. Vi håller nu tummarna för att det kanske kan bli av i morgon... I morgon eftermiddag ska vi ha släktkalas för Theo. Lillemannen blir ju hela 1 år på måndag! Tänk vad tiden går fort...

Teknikens underbara värld

Publicerad 2010-02-06 12:45:48 i

Vår bärbara dator fick bli stationär när skärmen gav upp. Tack vare Johans bror som hade en dataskärm att låna ut lever vår dator vidare på nåder... men den är seg så nått fel är det på den. Vår hemtelefon är också knäpp, den har bara funkat från och till under veckan trots att vi felanmält. Om vi också lägger till att vår endast ett år gammla torktumlare lade av i veckan... och att jag tvättade min stegräknare i tvättmaskinen... Då inser ni att i veckan har jag och tekniken inte triktigt varit överens.   

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela