jeanytt

Dagisbilder

Publicerad 2011-05-31 22:30:23 i

Theos dagis har lämnat en skiva med bilder från dagisåret som vi blev mycket glada över! 
Här kommer några bilder från den: 



Theo bygger med klossar. Kolla in hans min när han fick till det! 



Theo är en glad kille som gillar att busa och klä ut sig!



Theo utforskar sina konstnärliga talanger! 



Theo leker! Han är en kille som trivs på dagis.   

Vårruset

Publicerad 2011-05-31 22:09:41 i

Jag sprang Vårruset i Luleå igår kväll. Trots regntunga skyar var det lika mycket folkfest som det brukar. Det gillar jag! Något rus kan man väl däremot inte säga att det blev för mig, det var tunga ben som tog sig runt den 5 km långa banan på 31 minuter. Det är jag inte nöjd med. Jag hade velat klara det på typ 29 minuter. Men jag hoppas få revansch om ett par veckor när jag ska springa Sjulsmarksjoggen som är också är 5 km.       

Grattis på...

Publicerad 2011-05-29 12:34:40 i

Blev uppvaktad med tårta på sängen imorse och med stora kramar från barnen. Theo tog i och sa:
- Grattis på torsdag! ...det är inte så lätt att hålla reda på vad allt heter när man är två år...

Theos ordlista

Publicerad 2011-05-29 12:33:50 i

Tuggis= smörgås
Wawwa= farfar
Skuter = Skoter
Pärppopo= päron
Fyrakjungo= fyrhjuling

Prosit

Publicerad 2011-05-27 15:10:21 i

Pollenelände och gräs f-n. Jag vill kunna andas men det är snorigt värre för tillfället. Jag hoppas verkligen att mina barn inte ärver min allergi.  

Glasögon

Publicerad 2011-05-25 08:58:06 i

I går var Ida-Therese hos ögondoktorn för att (åter igen) kolla upp sin syn. Vi kollade synen för ett år sedan men då trodde de att Idas översynhet skulle fixa till sig av sig självt. Men så har det inte blivit så nu ska hon bära glasögon för jämnan, åtminstone över sommaren. Till hösten ska de kolla hennes syn igen och har vi tur behöver hon då bara ha dem när hon läser och ser på tv. Ögondoktorn förklarade att hennes ögon ibland har svårt att fokusera, ungefär som en kamera som inte kan hitta fokus. 


Ida-Therese tycker i alla fall att det ska bli spännande! Vi var och valde glasögon till henne igår, ett par lila och ett par svarta.   
     

På håret...

Publicerad 2011-05-23 17:17:13 i

.. det var på håret att jag gav upp, men era uppmuntrande kommentarer och statistik på unika besökare på min blogg har faktiskt fått mig att ändra mig- jag fortsätter blogga ett tag till! 
Tack för att ni läser.
  
På tal om hår, jag har hittat gråa hår på mig själv... Hugaligen! Jag som är en "färgare" har ju inte sett min verkliga hårfärg på bra länge, inte föränn jag nyligen rakade kort på sidorna. Nu måste jag skynda att köpa färg och dölja eländet...

Nedläggningshotad

Publicerad 2011-05-19 15:02:17 i

Min blogg sjunger på sista versen. Var sak har sin tid, å tid är inget jag har överflöd av för tillfället. Ge mig EN bra anledning till att inte sluta blogga så kanske jag överväger och omvärderar mitt beslut.

Det är mycket nu

Publicerad 2011-05-15 15:09:21 i

Det blir inte många uppdateringar här på bloggen, jag har helt enkelt inte tid. Det har varit en väldigt intensiv vecka med mycket jobb, fotbollsträningar, utvecklingsamtal, kalas och en begravning. Det frestar på... När helgen änligen kom har jag inte fått nått gjort.    

Jag kan i alla fall konstatera att det går bra för våra barn på dagis och i skolan. Det var bara positiva saker som sas på utvecklingssamtalen. Det glädjer mig. Vi är så stola över våra fina barn!

Theo har föresten lärt sig ett nytt knep för att få som han vill. Han lägger huvudet på sned och säger med sin gulliga röst: Snälla mammma... - Om det funkar? Jorå, jag smälter som ost i skolsken.     

Boktips

Publicerad 2011-05-08 21:09:00 i Böcker

"Den förlorade symbolen" av Dan Brown är spännande från början till slut! Rekommenderas.

Dagens fråga

Publicerad 2011-05-08 21:07:57 i

Varför har vi så mycket löv? De tar aldrig slut... efter en hel dags trädgårdsarbete finns ännu några kvar... men det tar sig i alla fall! 

New haircut

Publicerad 2011-05-01 21:58:57 i

 
Jag har klippt mig som "September". Känns ovant ännu... men jag har fått många kommentarer.
Ni som känner mig vet ju att jag haft många olika hårfärger och frisyer genom åren. I kväll roade jag mig med att leta reda på några gamla bilder. Vilken frisyr röstar du på? 

  

Valborg 2011

Publicerad 2011-05-01 09:17:02 i

Valborg firade vi hos grannarna Pernilla och Krister på Durrudden. Vi 14 vuxna och 16 barn och alla hade hur trevligt som helst! Vi grillade mat och åt ute, tände majbrasa, lekte lekar och sen myste vi vid eldstaden till långt in på kvällen. Bäst av allt var ändå att se att barnen hade så roligt tillsammans, de stora tog väl hand om de små och alla lekte ihop! En mycket lyckad valborgsmässoafton för hela familjen.

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela