jeanytt

Det går åt rätt håll

Publicerad 2012-09-26 21:46:00 i

Läkningen av foten går åt rätt håll, men på tok för sakta. Å andra sidan har tålamod aldrig varit min starka sida... Numera får jag i alla fall på mig en sko på onda foten, även om jag fortfarande måste stödja med kryckor när jag går. Jag jobbar halvtid nu och är tillräckligt för tillfället. 
 

Jag vill mer än kroppen orkar

Publicerad 2012-09-20 13:57:00 i

Efter tre dagars roligt men intensivt jobb blev jag tvungen att inse att jag inte pallar att jobba heltid ännu. Jag vill mer än kroppen orkar helt enkelt. Det funkar inte att kraschlanda efter jobbet och äta starka värktabletter för att stå ut. Miitt tålamod på barnen har inte heller varit det bästa tyvärr. Så nu blir det en deltidslösning en tid. Hoppas det fungerar bättre. 

Nöjd

Publicerad 2012-09-13 15:01:41 i

Efter tre veckor hemma som sjukskriven har jag nu kommit i kapp i mina fotoalbum. Känns bra. Nu får jag inte låta det släpa efter flera år innan jag framkallar igen. Jag har också hunnit med att läsa böcker och se film. Så nu är jag nöjd. Ser fram emot att börja om att jobba igen. 

På bättringsvägen

Publicerad 2012-09-07 19:43:00 i

Idag tog jag stygnen på foten. Ärret är inte vidare snyggt men knölen är borta. Jag blev sjukskriven en vecka till. Sen ska jag vara "fit for fight" att börja jobba igen. Blir bra det. Nästa vecka ska jag börja belasta foten så att jag ska kunna slänga bort kryckorna om ett par veckor. Just nu känns det ofattbart att det ska gå så snabbt men läkaren lovade att jag springer i slutet på oktober. Låter underbart! Det ser jag fram emot. 

Muskler

Publicerad 2012-09-06 15:26:00 i

Det går rackarns fort när muskler (som tagit långt tid att bygga upp) försvinner. Efter två veckor hoppandes på ett ben har jag ett synligt muskligare vänsterben än högerben. Å eftersom jag vet att jag inte hoppat runt mer än nödvändigt är det ingen tvekan om att det är det oanvända benet som minskat i omfång. Det är föresten inte bara jag som märker av att muskler som inte används försinner. En annan kryckfia jag känner vittnar om samma sak. Trist.     

Goddag yxskaft!

Publicerad 2012-09-04 10:57:00 i Egna tankar

Idag satte Piteå-tidningens ledarskribent Bengt-Urban Fransson huvudet på spiken. Det är ju självklart att man inte ska granskas av de egna om man misstänks för att ha satt fingrarna i syltburken... Läs gärna ledaren: "Goddag yxskaft!"
 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela