jeanytt

Westernridning

Publicerad 2014-07-21 23:27:00 i Resor

Johan överraskade mig i förra veckan med att boka en grej bara för oss, utan barn. För tolv år sedan gjorde vi nämligen en två dagars ritt med Udda äventyr. En resa som följt med oss som ett bra minne genom åren. Å nu var det dags igen. Förra gången red vi runt Storforsen efter Vargisån. Nu red vi från Stockfors mot Bränntjärn. Denna två dagars ritt höll lika stor klass som den förra ridturen och kommer att bli ett lika fint minne. Det är så skoj att rida dessa fina hästar! Nu ska det inte ta 12 år till nästa gång... fler bilder på fotobloggen. 

Hemester

Publicerad 2014-07-14 22:08:00 i Familj

I sommar är vi (som de flesta andra somrar) mest hemma. Det är skönt. Sommaren är fin här hemma med de ljusa nätterna, speciellt nu när vi haft fin fint väder i över en vecka med sol och bad och sköna varma kvällar. Dessutom råkade det infalla på Johans lediga vecka och det  är vi extra glada över eftersom han aldrig har så lång sommarsemester.
Den enda i familjen som varit iväg på någon längre sväng är Ida-Therese som tillsammans med kusin Minna har besök kusin Angelica i Stockholm. Där har de badat, shoppat och gått på Gröna Lund. Ida var helnöjd när hon kom hem. Våra barn har de bästa kusinerna man kan ha!  

Framsteg

Publicerad 2014-07-14 21:47:00 i Familj


Har varit ledig i två veckor och nu när tiden finns att hjälpa barnen och ibland inte hjälpa till utan låta saker ta lite längre tid - då kommer framstegen. Theo har under den här tiden börjat cykla utan stödhjul, kan spänna fast säkerhetsbälten och även torka sig efter nummer två. Milstolpar för både honom och oss. 
 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela