jeanytt

Höstlov

Publicerad 2013-10-24 17:48:00 i

Första snön kom som vanligt som en överraskning! Så vi fick brått att förbereda gården för vinter förra helgen. Snön har redan regnat bort igen - till sonens stora sorg. Han gillar snö och ville åka pulka - men när vi gjorde ett tappert försök att dra runt honom i byn så slutade det med hål i pulkan och en trosig son som fick lov att gå i alla fall. 
Nästa vecka är det höstlov och då får barnen en hel vecka ledigt! Jag och Johan delar upp dagarna mellan oss. Mina lediga dagar (mån-ons) tänker jag försöka ta som de kommer och bara göra det vi har lust med. För en planeringsmaja som mig är det en stor bedrift. Att bara vara är inte något jag är så bra på, men jag jobbar på det! 

Laddat batterierna

Publicerad 2013-10-14 17:27:00 i

I helgen har jag fått massage, blivit underhållen med föreläsningar och musikshow, fått motionera fläsket och umgåtts med vänner. Jag och grannen Maud valde att ta hotellpaketet i samband med mässan Nolia helhet, hälsa skönhet som ägde rum på Pite havsbad i helgen.  24 timmar egentid gjorde gott för både kropp och knopp 

Johan och barnen har haft en toppenhelg de med. De tillbringade helgen i skogarna runt Åheden på älgjakt. Det ska börjas i tid… Kolla in sötungen våran som visar hur stora älgar det ska panga.
 

Tuff höst

Publicerad 2013-10-08 11:30:00 i

Hösten är alltid en tuff tid för oss eftersom Johan har högsäsong på sitt jobb och allt ska också igång på mitt jobb efter sommaren. I år är vi dessutom inne i en stor omorganisation på mitt arbete så det har blivit mer än heltid även för mig. Lägg där till pendling, dotterns träningar, läxläsning, föräldramöten och annat… Tiden räcker verkligen inte till. En del saker kan man påverka, men långt ifrån allt. Städning har jag lejt bort till RUT och egen träning har fått strykas helt. Träningen gav ju å andra sidan mig energi och hjälpte mig orka... men vad göra? I helgen väntar i alla fall en välbehövd paus i tillvaron. Det ser jag fram emot.  

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela