jeanytt

Sommarlov vi snart ska få...

Publicerad 2012-06-13 22:17:38 i

Idag var vårterminen slut för Piteås skolbarn. Tyvärr betyder det inte sommarlov för barnen riktigt ännu, eftersom vi går på semester först till midsommar. Men idag var vi i alla fall hela familjen ledig. Först var det sång, musik och dans vid Böle skola. Vädrets makter var med oss så vi kunde fira examen utomhus. Böle skola är en mycket bra skola och det märks att både barn och personal trivs. Lärarna bjöd på en underhållade föreställning som inte riktigt gör sig på den här bilden, men vi skrattade gott!

Efter avslutningen fikade vi med mina föräldrar med respektive på Skogsgården. Sen åkte vi hem och tog det lungt en stund. Jag passade på att ta en promenad eftersom jag visste att det vankandes mer fika på kvällen. Barnens kusin Minna gick ut nian och bjöd på riktigt gott fika. Nästa år är det vår tur att ta över det traditionella examensfikat för släkten och de har satt ribban högt. Det här fikabordet blir svårt att toppa:

Mums! Fler examensbilder hittar ni på fotobloggen.     

Nu är jag gudmor

Publicerad 2012-06-11 16:36:00 i Vänskap

I lördags blev jag fadder till Elmer när han döptes i Piteå kyrka. Det var ett fint dop med fiolspel av Elsa och diktläsning av Jennifer.  Annas barn har alltid varit viktiga för mig, men visst känns det extra märkvärdigt att få bli gudmor till lilla Elmer. En stor ära!

Jag och Anna har vuxit upp tillsammans och mina barn ser Annas barn som sina kusiner. Både Ida-Therese och Theo är särskilt förtjusta i Elmer. Fler bilder från dopet finns på fotobloggen.

Theo och Annas systerson Ian har nu också hittat varandra. Det var roligt att se hur de lekte tillsammans på dopfesten.

Ians mamma Sara har ju också hängt med mig genom livet liksom deras föräldrar Bitte och Gunnar. Känns plötsligt som om släkten är rätt stor...eller?
  

Sjung om studentens lyckliga dagar....

Publicerad 2012-06-11 16:27:22 i


I fredags tog min bonusbrorsa Igor studenten. Jag och Ida-Therese var på plats på skolan för att se honom springa ut från skolan. Dessvärre stod vi vid fel ingång... nåja, han blev firad i alla fall. Först på skolgården och sedan middag på restaurang. Lycka till Igor!
Fler bilder på fotobloggen.

Festligheter

Publicerad 2012-06-05 15:51:00 i Jobb

Det verkar nästan som om den analkande sommaren kom av sig, för  det har mest regnat och regnat sista tiden. Mitt vårbruk i trädgåren har stannat upp. Rensa jordgubbslandet i spöregn lockar inte. Nu väntar jag in bättre (läs soligare) väder. Helgen ägnades därför istället åt bad med barnen på äventyrsbadet och besök av goda vänner. I morgon är det nationaldagen. Skönt med röd ledig dag mitt i veckan.

Den här arbetsveckan har hittills varit mycket trevlig eftersom jag i går fick examen i den ledarskapsutbildning jag gått med jobbet. Det var högtidlig med presentation av våra projektarbeten inför våra chefer och sen blev det god mat och avslutningsfest på Meldersteins Herrgård. Mycket trevligt! Här är bild på hela gänget, foto: Kjell Öberg.

I slutet på veckan väntas fler festligheter. På fredag tar bror Igor studenten och på lördag ska lille Elmer döpas och jag ska bli gudmor. 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela