jeanytt

Dop, bad och kräftkalas

Publicerad 2013-08-26 17:20:00 i

 
 
I helgen kom sommaren tillbaka på besök. Det blev ett sista (?) bad för sommaren, den här gången i Luleälven eftersom vi varit på besök hos vänner i Sunderbyn i helgen. Familjen Jönsson/ Karlberg bjöd på kräftkalas på lördagkväll. Vi sov över för på söndag var det fågelpremiär och jakt för Johan och Mats. Då passade jag och Helena på att umgås med våra barn. Det blev långpromenad och bad i det fina vädret. Våra barn är i precis samma ålder och kommer riktigt bra överens. En trevlig helg för hela familjen!  
 
 
 
Förra helgen var vi också på utflykt, då på dop i Västerbotten för lilla underverket Magda som är min kusin Stefans dotter. Deras familjeliv fick en tuff start men nu har de äntligen fått komma hem. Det är vi så glada över!
 
Sista veckorna har vi också (förutom heltidsjobb och träningar) hunnit med att fira släktingar som fyllt år. Mamma, Minna, Henke, Filip och Kurtan. Grattis än en gång till er alla! Så ni ser, livet rullar på även om det är lite si och så med uppdateringar på bloggen.... 

Vardag igen

Publicerad 2013-08-12 19:33:00 i

Jaha, då var semestern slut. Det var synd, det gick så fort. Men det är inte synd om mig. Har ju fått vara ledig sammanlagt drygt fem veckor. Dessutom har jag en långhelg att se fram emot i september när jag och Ida åker till Stockholm. Men ändå, mycket vill ha mer. Får sikta på någon solresa i vinter.  

Sista lediga veckan ägnades hemmavid. Ida-Therese stannade i Umeå så det var bara jag och sonen hela veckan. Att då och då få rå om ett barn i taget är faktiskt nått jag kan rekommendera. Helt plötsligt märker jag vad mycket Theo kan om han vill och jag kan också få ge Theo full uppmärksamhet en hel vecka. Känns bra. Men visst har jag saknat Ida-Therese och ser mycket fram emot att få krama om henne ikväll! Vi har pratats vid varje dag och jag har känt mig trygg med att hon haft det bra med farmor, farbror, faster och kusiner. Tack för det! 

Gullvik

Publicerad 2013-08-08 00:10:00 i

Jag och barnen var i förra veckan på besök utanför Örnsköldsvik där min kompis Marianne har stuga med sin familj. Det ligger fint vid havet, men den här gången var det inte badväder när vi var där så vi utforskade berget i närheten i stället. Barnen gjorde en bra insats som orkade gå större delen av sträckan.Tur att blåbären var mogna så de kunde mumsa efter vägen. 
  
 
 
 

Om

Min profilbild

Jeanette

Jeanytt är en blogg där släkt och vänner ska kunna följa med i mitt vardagsliv som heltidsarbetande tvåbarnmor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela